Schowek

Carpaccio z polędwicy wołowej

grzyby leśne / majonez palone masło

Krem z zielonego groszku

z pieczonym twarogiem, rzodkiewką i kiełkami

Lody pistacjowo-limonkowe

domowej roboty z pistacjami

Pierś kaczki z wiśniami na gorąco

podawana z kluskami półfrancuskimi i surówką z modrej kapusty

Stek wołowy

podawany z opiekanymi ziemniakami wraz z sosami: pomidorowym i tzatziki

Stek z dyni piżmowej

puree z selera i białej czekolady /ciecierzyca / szpinak / boczniaki

Bruschetta

z domowym pietruszkowym pesto, cebulką i pomidorami

Filet z gęsi duszony w winie z jabłkami i suszonymi śliwkami

podawany z kaszą gryczaną z siekanymi orzechami oraz modrą kapustą

Filet z kaczki

z jabłkiem pieczonym z borówką leśną i kluskami półfrancuskimi

Filet z kaczki

w sosie wiśniowo-koniakowym, z kluskami półfrancuskimi i liśćmi szpinaku