Schowek
Krem z batatów
z szynką szwarcwaldzką i rukolą
Krem z dyni
z prażonymi pestkami dyni i olejem z pestek dyni
Kurczak w szynce parmeńskiej
w sosie z zielonego pesto, z fasolką szparagową
Polędwiczki wieprzowe
w szynce parmeńskiej, z suszonymi pomidorami i camembertem na sałatce z cukinii i ogórka z pieczonymi batatami
Sakiewki naleśnikowe z farszem kurkowym
zapiekane pod delikatnym sosem beszamelowym
Sałatka z malinami
z serem pleśniowym, szpinakiem, prażonymi płatkami migdałów i sosem malinowym
Wołowe bitki z jałowcem
podawane z purée z selera i ziemniaków oraz z carpaccio z buraków
Łosoś w musztardzie orzechowej
z sezamem na tagliatelle z marchewki i cukinii
Łosoś z pieca
z orzechami włoskimi, serem pleśniowym i brzoskwinią
Naleśniki gryczane
z blanszowanym szpinakiem, serem pleśniowym i pomidorkami koktajlowymi