Schowek

Krem z batatów

z szynką szwarcwaldzką i rukolą

Krem z dyni

z prażonymi pestkami dyni i olejem z pestek dyni

Kurczak w szynce parmeńskiej

w sosie z zielonego pesto, z fasolką szparagową

Polędwiczki wieprzowe

w szynce parmeńskiej, z suszonymi pomidorami i camembertem na sałatce z cukinii i ogórka z pieczonymi batatami

Sakiewki naleśnikowe z farszem kurkowym

zapiekane pod delikatnym sosem beszamelowym

Sałatka z malinami

z serem pleśniowym, szpinakiem, prażonymi płatkami migdałów i sosem malinowym

Wołowe bitki z jałowcem

podawane z purée z selera i ziemniaków oraz z carpaccio z buraków

Łosoś w musztardzie orzechowej

z sezamem na tagliatelle z marchewki i cukinii

Łosoś z pieca

z orzechami włoskimi, serem pleśniowym i brzoskwinią

Naleśniki gryczane

z blanszowanym szpinakiem, serem pleśniowym i pomidorkami koktajlowymi